Daix i el rèptil misteriós

Daix, el crononauta masquefí, convida a tothom a descobrir el rèptil misteriós de Masquefa a través d’un divertit joc de pistes digital.

“Daix i el rèptil misteriós” és una nova experiència turística gamificada a través d’un joc de pistes digital. En Daix és un viatger en el temps masquefí, un crononauta que ens permetrà conèixer la història de tot el municipi.

Aquesta nova experiència turística i de coneixement del territori està enfocada a un públic familiar, infantil i juvenil. A través d’un joc de pistes gamificat i d’unes estacions situades en espais emblemàtics de Masquefa, les persones usuàries podran descobrir la història i el patrimoni de Masquefa. Aquestes estacions estaran situades a tots els nuclis de Masquefa.

Per jugar només t’has de descarregar l’aplicació al teu mòbil (Android o Ios).

“Daix i el rèptil misteriós” és una nova experiència turística, en el marc del Pla Local de Turisme, que complementa els productes turístics ja existents i que facilitarà a les persones usuàries i als visitants quedar-se a Masquefa, descobrir l’entorn i gaudir dels serveis i comerços del municipi.