GUIA’T PER MASQUEFA MITJANÇANT WIKILOC

Ja coneixes el perfil de Wikiloc ‘Ajuntament de Masquefa. Mira Masquefa’?

Wikiloc és una app que et permet descobrir i compartir tot tipus de rutes a l’aire lliure. Al perfil de Wikiloc ‘Ajuntament de Masquefa. Mira Masquefa’ podràs trobar-hi un bon grapat de rutes per fer a peu o en bicicleta, descarregar-les i seguir-les fàcilment tot descobrint el patrimoni de la vila.

El perfil compta amb més d’una desena de rutes dissenyades gràcies al suport de veïns i entitats de Masquefa. Si vols aportar la teva ruta preferida, et convidem a posar-te en contacte amb nosaltres a través del l’adreça 

A continuació us deixem un recull sis rutes de característiques diferents per descobrir l’entorn de Masquefa. Podeu veure cada duta en detall escanejant el seu codi QR i descobrir-ne d’altres accedint al perfil de Wikiloc a través d’aquest enllaç!

 

Explora el nostre municipi

Miradors de Montserrat

Si, des de Masquefa, observem a la llunyania direcció nord-est, la
cèlebre muntanya de Montserrat corona la totalitat del paisatge emergint del verd de les vinyes.
Des de les diverses rutes i camins de muntanya que envolten el municipi
també podem observar la serra en tot la seu esplendor.

Descobreix els millors miradors
Camí de les vinyes

Itinerari planer que ens descobreix les característiques bàsiques que configuren el paisatge de la Vila de Masquefa. Al llarg de la ruta, podem observar les vinyes a banda i banda del camí i la serra de Montserrat en la llunyania.

Explora la ruta a l'aplicatiu de Natura Local
Ruta per la serra de l'Ocata

Ruta que transcorre entre boscos i vinyes, i que avança pel coll de la Serra de l’Ocata. Al llarg del traçat anirem topant-nos amb diversos masos, exemplificadors de la importància agrícola del territori.

Explora la ruta a l'aplicatiu de Natura Local
Masquefa de punta a punta

Pots recórrer Masquefa de punta a punta, des de Can Quiseró fins La Beguda sense creuar cap carretera, tant sols utilitzant camins i altres vies.

Explora la ruta
Camí de Can Bonastre de Santa Magdalena

El mas de Can Bonastre de Santa Magdalena és un dels més antics que rodegen la Vila de Masquefa. Podreu arribar-hi, a peu o en bicicleta, per aquest camí perfectament habilitat i amb vistes a Montserrat.

Explora la ruta

Explora l’Anoia

més informacio...